I devour
Žardán
Už jste byli v letním pop-up baru Super Panda Circusu, který si vás omotá kolem prstu?
Take 5
Pohoda, dobré kafe, lustr ze sítěk na mýdlo a geniální sladkosti.
Barmani s vařečkou, volantem a štaflemi
Ještě nedávno s ledabylou bravurností míchali drinky. Co dělají barmani v době covidu?
Fast food není sprostý slovo
V Ramen Brno mají zkušenosti z fine diningu a pustili se do vaření japonské klasiky s moravským šmrncem.
Blahovka
Legendární hospoda, kde si musíte udělat rezervaci, když chcete usednout ke stolu.
Medobraní na střeše
Včelař Tomáš Görig tvrdí, že terroir u medu je stejně důležitý a jedinečný jako u vína.
Kávový výkvět
Následující brněnské podniky vybočily z řady a natrefíte v nich pořád i na majitele.
Bucheck
To oni nakopli street food scénu v Brně se svým truckem na Zelňáku.